Dr. Oakley, Yukon Vet seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Dr. Oakley, Yukon Vet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dr. Oakley, Yukon Vet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dr. Oakley, Yukon Vet (Seizoen 6) dateert van 2018.
Dr. Oakley, Yukon Vet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Dr. Oakley, Yukon Vet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dr. Oakley, Yukon Vet seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dr. Oakley, Yukon Vet Serie Informatie
Dr. Oakley, Yukon Vet is een Reality-serie uit 2014-2018. met onder meer de acteurs en Michelle Oakley .
Michelle Oakley is als dierenarts verantwoordelijk voor bijna alles wat beweegt op de Yukon. Honderden diersoorten leven in het uitgestrekte gebied waarvoor zij verantwoordelijk is. Een gewone werkdag bestaat voor haar niet, maar zo snel laat de moeder van drie tienerdochters zich echter niet uit het lood slaan. Ze weet met gemak alle rollen te vervullen, of het nu fulltime dierenarts, moeder of echtgenote is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.