Queens seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Queens? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Queens.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Queens (Seizoen 1) dateert van 2021.
Queens Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Queens? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Queens seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Queens Serie Informatie
Queens is een Drama / Muziek-serie uit 2021-2022. Geregisseerd door Tim Story met onder meer de acteurs Nadine Velazquez, Naturi Naughton en Brandy Norwood .
Brianna, Jill, Valeria en Naomi verschenen ooit als de “Nasty Bitches” in de jaren 90. Samen zetten ze met zijn vieren de hiphopwereld op zijn kop. De vier vrouwen zijn nu in de veertig en grotendeels vervreemd van elkaar. Door de vier vrouwen te herenigen, is er nu een kans om terug te keren naar oude roem en prestige. Maar zullen de voormalige megasterren, ook wel bekend als Professor Sex, Butter Pecan, Jill Da Thrill en Xplicit Lyrics, erin slagen om dit ambitieuze doel te bereiken?