• 9.384.694 stemmen

Ils Étaient Dix

Ils Étaient Dix seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ils Étaient Dix? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ils Étaient Dix.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ils Étaient Dix (Seizoen 1) dateert van 2020.

Ils Étaient Dix Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ils Étaient Dix? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ils Étaient Dix seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ils Étaient Dix Serie Informatie

Ils Étaient Dix is een Drama / Misdaad-serie uit 2020. Geregisseerd door Pascal Laugier met onder meer de acteurs Samuel Le Bihan, Matilda Lutz en Romane Bohringer .

Tien mensen, vijf vrouwen en vijf mannen, worden uitgenodigd op een onbewoond eiland waar een luxehotel is gebouwd. Ze zullen snel beseffen dat ze van de rest van de wereld zijn afgesneden. Waarom zijn ze in deze val gelokt? Iedereen heeft een moord gepleegd. Maar vandaag, onder de hete zon van het eiland, zullen ze moeten boeten voor hun misdaden.