• 9.396.779 stemmen

CSI: Cyber

CSI: Cyber seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie CSI: Cyber? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van CSI: Cyber.

Het laatste bij ons bekende seizoen van CSI: Cyber (Seizoen 2) dateert van 2015.

CSI: Cyber Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van CSI: Cyber? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over CSI: Cyber seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

CSI: Cyber Serie Informatie

CSI: Cyber is een Misdaad / Drama-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Dermott Downs met onder meer de acteurs Patricia Arquette, Peter MacNicol en James Van Der Beek .

CSI: Cyber is een spin-off van de serie CSI: Crime Scene Investigation en de vierde serie in de CSI franchise. De serie draait om gedragspsycholoog Avery Ryan en haar elite team van agenten (bestaande uit Witte Boord hackers, een programma waar opgepakte hackers de FBI helpen in plaats van de gevangenis in te moeten), die belast worden met het oplossen van de cybercriminaliteit in Noord-Amerika.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.