• 9.382.710 stemmen

American Auto

American Auto seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie American Auto? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van American Auto.

Het laatste bij ons bekende seizoen van American Auto (Seizoen 2) dateert van 2023.

American Auto Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van American Auto? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over American Auto seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

American Auto Serie Informatie

American Auto is een Komedie-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Jeffrey Blitz met onder meer de acteurs Ana Gasteyer, Jon Barinholtz en Michael Benjamin Washington .

Het verhaal speelt zich af op het hoofdkantoor van Payne Motors, een groot Amerikaans automobielbedrijf in Detroit. De bedrijfsleiders van Payne Motors staan op een tweesprong: aanpassen aan de veranderende tijden of naar de schroothoop gestuurd worden. De nieuwe CEO, wier leiderschap, ervaring en kennis van zaken slechts in geringe mate worden gecompenseerd door haar totale gebrek aan kennis over auto's, zorgt voor opschudding. Gelukkig beschikt haar team over een aantal van de knapste koppen in het vak - als ze niet aan het vechten zijn of elkaar de loef proberen af te steken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.