• 9.385.677 stemmen

Andere Tijden

Andere Tijden seizoen 28?

Zal er een seizoen 28 beschikbaar komen voor de tv-serie Andere Tijden? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Andere Tijden.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Andere Tijden (Seizoen 27) dateert van 2023.

Andere Tijden Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 28) van Andere Tijden? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Andere Tijden seizoen 28 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Andere Tijden Serie Informatie

Andere Tijden is een Historisch / Documentaire-serie uit 2000-2023.

Geschiedenisprogramma over historische onderwerpen en kwesties en (bijna) vergeten gebeurtenissen uit ons recente verleden, die al dan niet verband houden met het heden. Aan de hand van beeldmateriaal en gesprekken met betrokkenen wordt er teruggeblikt op deze gebeurtenis, en wordt deze vaak belicht vanuit een geheel nieuwe invalshoek. In eerdere uitzendingen werden er meestal meerdere onderwerpen behandeld; in latere uitzendingen wordt steeds slechts één onderwerp behandeld, vaak aan de hand van de actualiteit of een bepaalde datum in de uitzendweek.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,61 met in totaal 65 stemmen. De serie heeft momenteel 27 seizoenen.