Ragdoll seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ragdoll? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ragdoll.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ragdoll (Seizoen 1) dateert van 2021.
Ragdoll Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ragdoll? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ragdoll seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ragdoll Serie Informatie
Ragdoll is een Thriller-serie uit 2021. Geregisseerd door Niall MacCormick met onder meer de acteurs Michael Smiley, Eric Raymond Lim en Lucy Hale .
Zes mensen zijn vermoord, in stukken gehakt en in de vorm van één grotesk lichaam genaaid - bijgenaamd de 'Ragdoll'. Toegewezen aan de schokkende zaak zijn DS Nathan Wolf, zijn beste vriend en baas, DI Emily Baxter; en de nieuwe rekruut van de eenheid, DC Lake Edmunds. De 'Ragdoll Killer' daagt de politie uit door hen een lijst van zijn volgende slachtoffers te sturen, met onder meer de naam van Wolf. Door het beschermen van deze mogelijke slachtoffers komen onze helden al snel onder intensief publiek toezicht te staan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,56 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.