• 9.385.203 stemmen

Little Voice

Little Voice seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Little Voice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Little Voice.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Little Voice (Seizoen 1) dateert van 2020.

Little Voice Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Little Voice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Little Voice seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Little Voice Serie Informatie

Little Voice is een Drama / Muziek-serie uit 2020. Geregisseerd door Jessie Nelson met onder meer de acteurs Brittany O'Grady, Kevin Valdez en Shalini Bathina .

Bess King is een uniek getalenteerde artiest die worstelt om haar dromen waar te maken. Ze schrijft en zingt liedjes in een geïmproviseerde opnamestudio, terwijl ze door de onafhankelijke muziekscene van New York City navigeert. Naast haar creatieruimte woont de Britse filmmaker Ethan. Bess heeft een oogje op hem, maar ook op gitarist Samuel. Terwijl ze afwijzingen en relatieproblemen aanpakt, zorgt Bess ook voor haar autistische broer Louie tijdens zijn overgang naar volwassenheid.