Gen: Lock seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Gen: Lock? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gen: Lock.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gen: Lock (Seizoen 2) dateert van 2021.
Gen: Lock Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Gen: Lock? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gen: Lock seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gen: Lock Serie Informatie
Gen: Lock is een Animatie / Actie-serie uit 2018-2021. Geregisseerd door Gray Haddock met onder meer de acteurs Maisie Williams, Koichi Yamadera en David Tennant .
Vijftig jaar in de toekomst wordt de vrije samenleving met geweld opgenomen in een grote autocratie door de Union, een onderdrukkende autoritaire macht. Een gedurfd militair team, de Polity, vecht tegen deze vijandige invasiemacht. Ze maken gebruik van experimentele technologie waarbij ze hun geest uploaden in een groot mecha-harnas. De leden moeten echter bereid zijn alles op te offeren om de wereld te redden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.