Lena Lorenz seizoen 12?
Zal er een seizoen 12 beschikbaar komen voor de tv-serie Lena Lorenz? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Lena Lorenz.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Lena Lorenz (Seizoen 11) dateert van 2025.
Lena Lorenz Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 12) van Lena Lorenz? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lena Lorenz seizoen 12 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Lena Lorenz Serie Informatie
Lena Lorenz is een Familie / Romantiek-serie uit 2015-2025. Geregisseerd door Jan Bauer met onder meer de acteurs Patricia Aulitzky, Sebastian Edtbauer en Michael Roll .
Verloskundige Lena Lorenz heeft genoeg van het hectische leven in Berlijn. Ze pakt spontaan haar koffers en rijdt naar de boerderij van haar ouders in Beieren. Daar wacht helaas niet alleen pure alpenidylle, aangezien haar moeder aanvankelijk helemaal niet blij is met haar terugkeer. Grootvader Leo zeurt, zoals altijd, en ook haar beste vriendin Julia ontvangt haar niet met open armen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 11 seizoenen.