• 9.385.182 stemmen

Christmas Flow

Christmas Flow seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Christmas Flow? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Christmas Flow.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Christmas Flow (Seizoen 1) dateert van 2021.

Christmas Flow Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Christmas Flow? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Christmas Flow seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Christmas Flow Serie Informatie

Christmas Flow is een Komedie / Muziek-serie uit 2021. Geregisseerd door Nadège Loiseau met onder meer de acteurs Camille Lou, Shirine Boutella en Aloïse Sauvage .

Rapper Marcus heeft het goed voor elkaar en zijn carrière zit in de lift. Maar dan wordt hij opeens beschuldigd van laster en aanzetten tot geweld tegen vrouwen. Als hij een journalist ontmoet, die zijn status maar al te goed kent, verwisselen ze per ongeluk hun tassen. Het foutje is de start van een echte kerstromance. Maar kunnen ze hun verschillen opzij zetten?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.