Life after Lock-Up seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Life after Lock-Up? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Life after Lock-Up.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Life after Lock-Up (Seizoen 1) dateert van 2019.
Life after Lock-Up Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Life after Lock-Up? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Life after Lock-Up seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Life after Lock-Up Serie Informatie
Life after Lock-Up is een Documentaire-serie uit 2019. Geregisseerd door Lee Phillips
Hoe komt het dat voormalige gevangenen in het Verenigd Koninkrijk zich weer tot de misdaad keren? In deze documentaireserie worden acht ex-delinquenten één jaar lang gevolgd. Hoe gaan zij met hun leven om buiten de gevangenis? Wat zijn de routines die hun leven ondersteunen? De serie biedt een actueel inzicht van de druk waarmee zij worden geconfronteerd. Geestelijke gezondheid, verslavingen, sociale mobiliteit, slechte werkgelegenheid en gebrek aan onderwijs zijn elementen waar ex-gevangen niet van verlost zijn na hun vrijlating.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.