Bering Sea Gold seizoen 18?
Zal er een seizoen 18 beschikbaar komen voor de tv-serie Bering Sea Gold? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bering Sea Gold.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bering Sea Gold (Seizoen 17) dateert van 2023.
Bering Sea Gold Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 18) van Bering Sea Gold? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bering Sea Gold seizoen 18 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bering Sea Gold Serie Informatie
Bering Sea Gold is een Reality-serie uit 2012-2023. met onder meer de acteurs Shawn Pomrenke, Steve Pomrenke en Emily Riedel .
In Nome, Alaska heerst er een goudkoorts. Het kostbare metaal wordt in dit grensstadje echter niet in de grond gevonden. Het bevindt zich op de meest onwaarschijnlijke plaats: de bodem van de koude, onvoorspelbare Beringzee. In deze realityserie worden er mensen gevolgd die alles willen riskeren om het goud naar boven te halen. Hoewel ze soms waardevolle erts aantreffen, moeten de goudzoekers het dikwijls opnemen tegen woelige zeeën, slecht zicht onder water, inconsistente brandstoftoevoer, personeelsproblemen, mijnbouwrechten en talloze andere hindernissen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 17 seizoenen.