• 9.384.934 stemmen

Mixte

Mixte seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mixte? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mixte.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mixte (Seizoen 1) dateert van 2021.

Mixte Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mixte? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mixte seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mixte Serie Informatie

Mixte is een Drama / Komedie-serie uit 2021. Geregisseerd door Edouard Salier met onder meer de acteurs Gérald Laroche, François Rollin en Inès Domingo .

Het is 1963 en de eerste dag van het schooljaar op het Voltaire College. Voor het eerst zullen meisjes en jongens samen les krijgen, wat voor een enorme omwenteling op de school zorgt. Het eerste jaar gemengde scholing zit vol verrassingen, voor zowel docenten als leerlingen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.