• 9.384.777 stemmen

Ancient Aliens

Ancient Aliens seizoen 21?

Zal er een seizoen 21 beschikbaar komen voor de tv-serie Ancient Aliens? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ancient Aliens.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ancient Aliens (Seizoen 20) dateert van 2024.

Ancient Aliens Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 21) van Ancient Aliens? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ancient Aliens seizoen 21 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ancient Aliens Serie Informatie

Ancient Aliens is een Documentaire / Historisch-serie uit 2010-2024. Geregisseerd door Kevin Burns met onder meer de acteurs Giorgio A. Tsoukalos, William Henry en Jonathan Young .

'Ancient Aliens' verkent de controversiële theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken. Van het tijdperk van de dinosaurussen tot het oude Egypte, van vroege grottekeningen tot aanhoudende massale waarnemingen in de Verenigde Staten. Elke aflevering geeft historische diepte aan de vragen, speculaties, provocerende controverses, verhalen uit de eerste hand en gegronde theorieën rond dit eeuwenoude debat. Zijn intelligente wezens uit de ruimte daadwerkelijk op de aarde geweest?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 20 seizoenen.