• 9.381.511 stemmen

Otwórz Oczy

Otwórz Oczy seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Otwórz Oczy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Otwórz Oczy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Otwórz Oczy (Seizoen 1) dateert van 2021.

Otwórz Oczy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Otwórz Oczy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Otwórz Oczy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Otwórz Oczy Serie Informatie

Otwórz Oczy is een Drama / Mystery-serie uit 2021. Geregisseerd door Adrian Panek met onder meer de acteurs Maria Wawreniuk, Ignacy Liss en Marta Nieradkiewicz .

Julka is een tiener die na een tragisch ongeluk lijdt aan geheugenverlies, waar ze in een speciale faciliteit voor behandeld moet worden. Op de locatie ontmoet ze andere jongeren met gelijksoortige ervaringen en trauma’s, waarna de mysterieuze Adam haar onder zijn hoede neemt. Wanneer ze echter steeds vaker geplaagd wordt door vreemde dromen die levensecht lijken, vraagt ze zich af op wat voor plek ze precies is beland en besluit ze een ontsnapping op poten te zetten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.