Inhyeonwanghooui Namja seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Inhyeonwanghooui Namja? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Inhyeonwanghooui Namja.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Inhyeonwanghooui Namja (Seizoen 1) dateert van 2012.
Inhyeonwanghooui Namja Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Inhyeonwanghooui Namja? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Inhyeonwanghooui Namja seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Inhyeonwanghooui Namja Serie Informatie
Inhyeonwanghooui Namja is een Fantasy / Romantiek-serie uit 2012. Geregisseerd door Kim Byung-soo met onder meer de acteurs Yoo In-na, Ji Hyun-woo en Kim Jin-woo .
Kim Boong-Do is een man van adel uit de Joseon-dynastie, ongeveer 300 jaar geleden. Hij reist door de tijd en komt terecht in het huidige Seoul, Zuid-Korea. Kim Boong-Do kruist dan het pad van Choi Hee-Jin, een niet zo succesvolle actrice. Momenteel treed ze op als Queen In-Hyun in de dramaserie 'New Jang Hee-Bin'. Ze krijgen een romantische relatie.