Ilriitneun Sarang seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ilriitneun Sarang? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ilriitneun Sarang.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ilriitneun Sarang (Seizoen 1) dateert van 2014.
Ilriitneun Sarang Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ilriitneun Sarang? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ilriitneun Sarang seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ilriitneun Sarang Serie Informatie
Ilriitneun Sarang is een Drama / Romantiek-serie uit 2014-2015. Geregisseerd door Han Ji-seung met onder meer de acteurs Uhm Tae-woong, Lee Si-young en Lee Soo-hyuk .
Hee-Tae ontmoette zijn toekomstige vrouw, Il-Ri, toen hij werkte als tijdelijke biologieleraar op een middelbare school voor meisjes. Il-Ri was daar een student. Nu werkt Hee-Tae als visserijonderzoeker en brengt hij zijn dagen door in een typisch huwelijk. Op een dag komt hij erachter dat zijn vrouw een affaire heeft met een timmerman. Hij wordt voor het eerst boos, en besluit zijn vrouw te gaan bespioneren.