Imiteisyeon seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Imiteisyeon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Imiteisyeon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Imiteisyeon (Seizoen 1) dateert van 2021.
Imiteisyeon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Imiteisyeon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Imiteisyeon seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Imiteisyeon Serie Informatie
Imiteisyeon is een Komedie / Romantiek-serie uit 2021. Geregisseerd door Han Hyun-hee met onder meer de acteurs Lee Jun-young, Jung Ji-so en Park Ji-yeon .
Ma-ha, een lid van een beginnende meidengroep Teaparty, komt plotseling in de schijnwerpers te staan nadat haar droom eerder niet vervuld werd vanwege een tragisch incident. Ma-ha ontmoet herhaaldelijk Kwon Ryeok, een lid van de beste jongensgroep in de industrie, Shax. Ondanks zijn succesvolle carrière wordt Ryeok nog steeds achtervolgd door de verdwijning van groepslid Lee Eun-jo tijdens een concert drie jaar eerder. Hoewel hij aanvankelijk geïrriteerd is door Ma-ha, krijgt hij gevoelens voor haar en beginnen ze een geheime relatie die hun carrière op het spel zet.