Oworui Cheongchun seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Oworui Cheongchun? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Oworui Cheongchun.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Oworui Cheongchun (Seizoen 1) dateert van 2021.
Oworui Cheongchun Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Oworui Cheongchun? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Oworui Cheongchun seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Oworui Cheongchun Serie Informatie
Oworui Cheongchun is een Drama / Historisch-serie uit 2021. Geregisseerd door Song Min-yeop met onder meer de acteurs Lee Do-hyun, Go Min-si en Lee Sang Yi .
Het is 1980, tijdens de Gwangju-opstand. Myeong-hee is een verpleegster die in Duitsland gaat studeren. Ze heeft echter niet genoeg geld om een vliegticket te kopen. Haar beste vriendin, Soo-ryeon, belooft haar wat geld te lenen vermits ze haar vervangt op een blind date. Myeong-hee ontmoet dan een student geneeskunde genaamd Hee-tae. Er bloeit een romance tussen beiden, maar hun liefde wordt tot het uiterste gedreven omdat een veel grotere dreiging de toekomst van Korea op het spel zet.