Oases in de Oriënt seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Oases in de Oriënt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Oases in de Oriënt.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Oases in de Oriënt (Seizoen 3) dateert van 2024.
Oases in de Oriënt Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Oases in de Oriënt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Oases in de Oriënt seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Oases in de Oriënt Serie Informatie
Oases in de Oriënt is een Documentaire-serie uit 2020-2024. met onder meer de acteurs en Kefah Allush .
Kefah Allush reist naar kleine gemeenschappen in het Midden-Oosten die zoeken naar een hoopvolle toekomst. Van paradijselijk eiland in oorlogsgebied tot ondergrondse dorpen aan de rand van de woestijn. In deze onbekende, fascinerende werelden kunnen elke keer weer nieuwe zaken worden ontdekt, die verwondering opwekken, en nieuwe mensen ontmoet worden, die raken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.