Doogie Kamealoha, M.D. seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Doogie Kamealoha, M.D.? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Doogie Kamealoha, M.D..
Het laatste bij ons bekende seizoen van Doogie Kamealoha, M.D. (Seizoen 2) dateert van 2023.
Doogie Kamealoha, M.D. Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Doogie Kamealoha, M.D.? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Doogie Kamealoha, M.D. seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Doogie Kamealoha, M.D. Serie Informatie
Doogie Kamealoha, M.D. is een Drama / Familie-serie uit 2021-2023. met onder meer de acteurs Peyton Elizabeth Lee, Kathleen Rose Perkins en Jason Scott Lee .
Lahela “Doogie” Kameāloha is een 16-jarig meisje uit een gemengde relatie dat een balans probeert te vinden tussen een beginnende medische carrière en een leven als tiener. Haar Ierse moeder, die ook haar supervisor in het ziekenhuis is, begeleidt Lahela en maakt het soms erg lastig voor haar. En dan is er ook nog eens haar vader die moeite heeft met het feit dat zijn dochter niet meer zijn kleine meisje is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.