Ein Fall für Zwei seizoen 45?
Zal er een seizoen 45 beschikbaar komen voor de tv-serie Ein Fall für Zwei? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ein Fall für Zwei.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ein Fall für Zwei (Seizoen 44) dateert van 2025.
Ein Fall für Zwei Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 45) van Ein Fall für Zwei? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ein Fall für Zwei seizoen 45 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ein Fall für Zwei Serie Informatie
Ein Fall für Zwei is een Misdaad / Thriller-serie uit 1981-2025. Geregisseerd door Michael Mackenroth met onder meer de acteurs Günter Strack, Claus Theo Gärtner en Renate Kohn .
Privé-detective Josef Matula woont in Frankfurt en wordt meestal ingehuurd door de cliënten van een bevriende advocaat. Matula's taak is het bevrijden van onschuldige gevangenen en het laten veroordelen van de echte daders. Omdat hij daarbij niet altijd volledig legale middelen gebruikt, wordt Matula zelf ook af en toe gearresteerd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 44 seizoenen.