Mine seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mine.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mine (Seizoen 1) dateert van 2021.
Mine Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mine seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mine Serie Informatie
Mine is een Drama / Mystery-serie uit 2021. Geregisseerd door Lee Na-jeong met onder meer de acteurs Lee Bo-young, Kim Seo-hyung en Lee Hyun-wook .
Twee sterke, ambitieuze vrouwen uit de bovenklasse van de maatschappij proberen te ontdekken wie ze nu echt zijn: Seo Hi-soo, een voormalige topactrice, en Jung Seo-hyun, die beiden schoondochters van Hyowon Group zijn. Ondanks dat de maatschappij en in het specifiek hun omgeving in de bovenklasse het moeilijk toelaat, proberen de twee vrouwen waar geluk te vinden. Hiertoe moeten ze vooroordelen, geheimen en leugens overwinnen en doorstaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.