• 9.385.203 stemmen

Cassandre

Cassandre seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Cassandre? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Cassandre.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Cassandre (Seizoen 7) dateert van 2022.

Cassandre Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Cassandre? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cassandre seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Cassandre Serie Informatie

Cassandre is een Misdaad / Drama-serie uit 2015-2023. Geregisseerd door Éric Le Roux met onder meer de acteurs Gwendoline Hamon, Jessy Ugolin en Alexandre Varga .

Florence Cassandre is politiecommissaris aan de prestigieuze 36, Quai des Orfèvres, waar het hoofdkwartier van de Franse politie huist. Ze vraagt echter om overgeplaatst te worden naar Annecy om dichter bij haar zoon Jules te zijn. Hij is een nogal moeilijke tiener die in een tehuis verblijft. Ze komt aan op een nieuw politiebureau en wordt het hoofd van een hecht team, dat ze zal moeten leiden en om zal moeten gaan met een paar sterke karakters, zoals haar adjunct Pascal Roche.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.