Der Staatsanwalt seizoen 21?
Zal er een seizoen 21 beschikbaar komen voor de tv-serie Der Staatsanwalt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Der Staatsanwalt.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Der Staatsanwalt (Seizoen 20) dateert van 2025.
Der Staatsanwalt Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 21) van Der Staatsanwalt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Der Staatsanwalt seizoen 21 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Der Staatsanwalt Serie Informatie
Der Staatsanwalt is een Drama / Misdaad-serie uit 2005-2025. Geregisseerd door Esther Gronenborn met onder meer de acteurs Rainer Hunold, Marcus Mittermeier en Fiona Coors .
Bernd Reuther keert terug in Wiesbaden vanuit Berlijn, waar hij de laatste jaren als officier van justitie heeft gewerkt. Het is tien jaar geleden dat hij een ongeluk veroorzaakte waarbij een vrouw om het leven kwam en zijn eigen vrouw ernstig gewond raakte. Sindsdien woont ze in een tehuis. Op een dag wordt ze vermoord bij een brandstichting. Reuther onderzoekt de zaak samen met zijn zoon, inspecteur Thomas Reuther. Vanaf dan werken ze samen en zullen nog veel andere mysteries oplossen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 20 seizoenen.