Demain Nous Appartient seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Demain Nous Appartient? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Demain Nous Appartient.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Demain Nous Appartient (Seizoen 5) dateert van 2021.
Demain Nous Appartient Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Demain Nous Appartient? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Demain Nous Appartient seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Demain Nous Appartient Serie Informatie
Demain Nous Appartient is een Misdaad / Thriller-serie uit 2017-2022. Geregisseerd door Christophe Barraud met onder meer de acteurs Ingrid Chauvin, Charlotte Valandrey en Alexandre Brasseur .
Een gewelddadige explosie vindt plaats in Zuid-Frankrijk rond Sète aan de Middellandse Zee. Daarbij zijn twee boten betrokken. Daarna probeert een moeder uit te zoeken wat er met haar zoon is gebeurd. Ze wil ook achterhalen hoe het lichaam van haar lang van haar vervreemde zus op het strand terecht is gekomen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.