• 9.384.103 stemmen

Girl from Nowhere

Girl from Nowhere seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Girl from Nowhere? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Girl from Nowhere.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Girl from Nowhere (Seizoen 2) dateert van 2021.

Girl from Nowhere Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Girl from Nowhere? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Girl from Nowhere seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Girl from Nowhere Serie Informatie

Girl from Nowhere is een Drama / Misdaad-serie uit 2018-2021. Geregisseerd door Pairach Khumwan met onder meer de acteurs en Chicha Amatayakul .

Nanno is een mysterieus slim meisje dat steeds weer van school verandert. Bij elke gelegenheid ontmaskert ze de leugens en brengt ze het wangedrag van de studenten en de faculteit aan het licht. Ze beschikt over het vermogen om ieders verschillende verhalen over hypocrisie bloot te leggen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.