• 9.386.047 stemmen

Dime Quién Soy

Dime Quién Soy seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dime Quién Soy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dime Quién Soy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dime Quién Soy (Seizoen 1) dateert van 2020.

Dime Quién Soy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dime Quién Soy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dime Quién Soy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dime Quién Soy Serie Informatie

Dime Quién Soy is een Drama / Thriller-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Eduard Cortés met onder meer de acteurs Paula Blanco, Alexandra Tóth en Irene Escolar .

Madrid, 1998. Een man laat een dikke biografie achter op het bureau van Javier, een succesvolle uitgever. Het is het verhaal van zijn moeder die hij nooit heeft gekend, Amelia Garayoa. Haar persoonlijke, romantische en politieke reis als spion voor een nobel doel begint in het tumultueuze Madrid van 1934 en brengt haar uiteindelijk terug thuis bij haar zoon. Maar niet vóór levensveranderende ervaringen bij elke stap die ze heeft gezet in Moskou, Londen, Rome, Parijs en Berlijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.