• 9.384.413 stemmen

Nuremberg: Nazis on Trial

Nuremberg: Nazis on Trial seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nuremberg: Nazis on Trial? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nuremberg: Nazis on Trial.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nuremberg: Nazis on Trial (Seizoen 1) dateert van 2006.

Nuremberg: Nazis on Trial Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nuremberg: Nazis on Trial? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nuremberg: Nazis on Trial seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nuremberg: Nazis on Trial Serie Informatie

Nuremberg: Nazis on Trial is een Documentaire / Drama-serie uit 2006. Geregisseerd door Paul Bradshaw met onder meer de acteurs Nathaniel Parker, Robert Pugh en Ben Cross .

Dit driedelige BBC-docudrama is gewijd aan het geruchtmakende Proces van Neurenberg, dat begon in november 1945. In de beklaagdenbank zaten destijds maar liefst 21 Nazi-kopstukken tegen wie de doodstraf werd geëist. Maar het echte verhaal van Neurenberg speelde zich af achter de schermen, waar advocaten en psychologen zich verdiepten in de gedachtewereld van deze beruchte figuren. “Nuremberg – Nazis on Trial” is gefocust op de processen tegen de drie meest prominente Nazi’s die in Neurenberg terechtstonden: Hermann Goering (de leider van de Luftwaffe), Rudolph Hess (Hitler’s nummer 2) en Albert Speer (de architect van het Derde Rijk).

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.