• 9.382.680 stemmen

Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes (2021)

Documentaire / Muziek | 1 seizoen
1 seizoen
3,50 15 stemmen + Mijn stem

Genre: Documentaire / Muziek

Oorsprong: Nederland

Met onder meer: André van Duin en André Hazes

Release datum: woensdag 14 april 2021

Eerst uitgezonden op: NPO 3 (Nederland)

Plot Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes

Documentaireserie over het levensverhaal van de beroemdste artiest van Nederland: André Hazes, die dit jaar 70 zou zijn geworden. Aan de hand van niet eerder vertoond beeldmateriaal uit het privéarchief van de familie Hazes en intieme reportages wordt er dieper ingegaan op Andrés unieke talent, opvallende leven en kwetsbare ziel. Aan het woord komen o.a. zijn vrouw Rachel, familieleden en goede vrienden en collega-artiesten als André van Duin, Gerard Joling, Willeke Alberti en Simone Kleinsma, die uitgebreid hun persoonlijke ervaringen delen over de artiest en de mens Hazes.

Meningen over Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes

avatar van The Oceanic Six

donderdag 22 april 2021
Kleine Jongen: Het Echte Leven van André Hazes seizoen 1 Het kijkt na 2 afleveringen echt wel goed weg, de André Hazes muziek en mythe blijft toch wel voor heel veel Nederlanders magisch en zijn achtergrondverhaal is ook wel interessant genoeg, maar het is wel zó duidelijk dat die Rachel Hazes in het productieteam zat zeg. Geen enkel kritisch woord richting haar en constant opgewekte emoties bij haar tonen waarmee ze menselijk wil zijn. Geeft een beetje een vieze smaak, zoals die tranen in hun oude villa. Maar ik kijk dit zeker af.