Pan Tau seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Pan Tau? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pan Tau.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pan Tau (Seizoen 4) dateert van 1978.
Pan Tau Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Pan Tau? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pan Tau seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pan Tau Serie Informatie
Pan Tau is een Avontuur / Komedie-serie uit 1970-1979. Geregisseerd door Jindřich Polák met onder meer de acteurs Jan Werich, Otto Šimánek en František Filipovský .
Pan Tau zelf is een steeds vriendelijk glimlachende, zeer elegante, goedmoedige heer in een Stresemann-pak met een bolhoed, paraplu en een witte anjer in het knoopsgat. En Pan Tau kan toveren. Door op zijn bolhoed te tikken kan hij groot of klein worden, of dingen laten gebeuren. Pan Tau spreekt niet. In plaats daarvan communiceert hij op pantomime-achtige wijze met voornamelijk kinderen. Aan de volwassenen laat hij zich zelden zien.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,47 met in totaal 19 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.