Growing Up Fisher seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Growing Up Fisher? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Growing Up Fisher.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Growing Up Fisher (Seizoen 1) dateert van 2014.
Growing Up Fisher Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Growing Up Fisher? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Growing Up Fisher seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Growing Up Fisher Serie Informatie
Growing Up Fisher is een Komedie-serie uit 2014. Geregisseerd door Eric Appel met onder meer de acteurs J.K. Simmons, Jenna Elfman en Eli Baker .
Het leven van de 11-jarige Henry Fisher ondergaat grote veranderingen wanneer zijn ouders gaan scheiden. Mel is een geweldige vader en een succesvolle advocaat, maar hij is ook blind. Henry was altijd aan zijn zijde te vinden, nu Mel een blindengeleidenhond heeft, weet Henry niet meer wat hij met zichzelf aan moet. Ondertussen gaat zijn moeder Joyce op zoek naar zichzelf en gedraagt zich steeds meer als een tiener, wat pijnlijk voor zijn zus Katie is, die nu moet optreden als moederlijk figuur.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.