Losers seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Losers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Losers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Losers (Seizoen 1) dateert van 2019.
Losers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Losers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Losers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Losers Serie Informatie
Losers is een Documentaire-serie uit 2019.
Middels interviews met sporters, hun familie en vrienden en journalisten, over de verliezen die ze hebben gekend, wordt getracht een beeld te scheppen, hoe deze pijnlijke ervaringen om kunnen worden gebogen tot positieve ervaringen. We verkennen hierin de wereld van golf, curling, boksen, langeafstandsrennen en figuurschaatsen, en volgen bijvoorbeeld een bokser die kunstenaar werd, en een figuurschaatster die bevooroordeeldheid in juryleden aan de kaak stelde.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.