• 9.383.769 stemmen

Regel van 3s, De

De Regel van 3s seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Regel van 3s? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Regel van 3s.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Regel van 3s (Seizoen 1) dateert van 2017.

De Regel van 3s Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Regel van 3s? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Regel van 3s seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Regel van 3s Serie Informatie

De Regel van 3s is een Avontuur-serie uit 2017.

De 17-jarige Dries is als kind in aanraking gekomen met radioactieve straling. Als gevolg daarvan wordt hij onzichtbaar als hij zenuwachtig wordt of zich ergens over opwindt. Dries raakt ongewild betrokken bij een misdaad waar de politie geen raad mee weet. Hij wil de zaak zelf oplossen en wordt hierin bijgestaan door zijn vrienden, het slimme, blinde meisje Roos, en IT-freak Hassan.