• 9.383.283 stemmen

Atlantis

Atlantis seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Atlantis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Atlantis.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Atlantis (Seizoen 2) dateert van 2014.

Atlantis Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Atlantis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Atlantis seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Atlantis Serie Informatie

Atlantis is een Drama / Avontuur-serie uit 2013-2015. Geregisseerd door Justin Molotnikov met onder meer de acteurs Jack Donnelly, Mark Addy en Robert Emms .

In het heden gaat Jason op zoek naar zijn vader met een eenpersoons minionderzeeër. Uiteindelijk belandt hij in het eeuwenoude koninkrijk van Atlantis, waar koning Minos en zijn op macht beluste, manipulerende vrouw regeren. Verloren en verward krijgt Jason onderdak van de vriendelijke, maar werkloze dorpelingen Pythagoras en Hercules. Samen vechten ze tegen mythologische monsters, beschermen ze Atlantis en trachten ze Jason's vader te vinden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.