• 9.370.323 stemmen

Ontwikkeld door: Christina M. Kim

Met onder meer: Olivia Liang, Shannon Dang en Bradley Gibson

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 7 april 2021

Eerst uitgezonden op: The CW (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kung Fu

Nicky Chen, een jonge Chinees-Amerikaanse vrouw besluit vanwege een dertigersdilemma niet meer af te studeren en maakt een levensveranderende reis naar een afgelegen klooster in China. Maar wanneer ze terugkeert naar haar geboorteplaats ontdekt ze dat haar dorp is overspoeld door misdaad en corruptie. Nicky besluit haar vechtsportvaardigheden en Shaolin-waarden in te zetten om haar gemeenschap te beschermen en criminelen voor het gerecht te brengen. Ondertussen gaat ze ook op zoek naar de huurmoordenaar die haar Shaolin-mentor heeft vermoord en zich nu richt op haar.

Seizoenen

Komt er een Kung Fu seizoen 4?

Meningen over Kung Fu

_JCKreacher

donderdag 16 maart 2023
Kung Fu seizoen 1 Waanzinnig leuke serie. Ik heb me prima vermaakt. Aanrader.
avatar van stinissen

stinissen

• 12026 stemmen
woensdag 21 april 2021
Kung Fu seizoen 1 De pilot was erbarmelijk slecht wat verlang je dan na David Carradine......