Bombay Begums seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bombay Begums? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bombay Begums.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bombay Begums (Seizoen 1) dateert van 2021.
Bombay Begums Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bombay Begums? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bombay Begums seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bombay Begums Serie Informatie
Bombay Begums is een Drama-serie uit 2021. met onder meer de acteurs Pooja Bhatt, Shahana Goswami en Amruta Subhash .
Vijf vrouwen van verschillende generaties worstelen met verlangen, ethiek, persoonlijke crises en kwetsbaarheden om hun ambitie waar te maken in het hedendaagse stedelijke India. Als obstakels worden overwonnen en harten worden gebroken, moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden. En terwijl elke vrouw ernaar streeft haar eigen waarheid te vinden, vinden ze in elkaar een onverwacht begrip.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.