• 9.384.413 stemmen

Estonia - Funnet Som Endrer Alt

Estonia - Funnet Som Endrer Alt seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Estonia - Funnet Som Endrer Alt? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Estonia - Funnet Som Endrer Alt.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Estonia - Funnet Som Endrer Alt (Seizoen 1) dateert van 2020.

Estonia - Funnet Som Endrer Alt Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Estonia - Funnet Som Endrer Alt? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Estonia - Funnet Som Endrer Alt seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Estonia - Funnet Som Endrer Alt Serie Informatie

Estonia - Funnet Som Endrer Alt is een Documentaire-serie uit 2020. Geregisseerd door Ingrid Boon Ulfsby met onder meer de acteurs en Lars Borgnäs .

De ramp met de veerboot MS Estonia was de grootste scheepsramp sinds de Tweede Wereldoorlog en staat nog in menig geheugen gegrift. Maar liefst 852 opvarenden verloren hun leven toen in de nacht van 28 september 1994 de boot verging op zijn tocht van Tallinn naar Stockholm. Hoe kon het zo misgaan en hoe kon het dat slechts 137 mensen werden gered? Het is de vraag die nabestaanden en overlevenden 26 jaar later nog steeds bezighoudt. De documentaire Estonia werpt nieuw licht op de zaak door de vondst van een niet eerder gedocumenteerd gat in de romp van het schip dat nog altijd op de bodem van de Oostzee ligt. Tot op heden werd aangenomen dat een boegklep was afgebroken door de hoge golven. Kan deze vondst duidelijkheid geven over de ware toedracht en daarmee eindelijk rust geven voor alle nabestaanden?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.