Call Me Kat seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Call Me Kat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Call Me Kat.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Call Me Kat (Seizoen 3) dateert van 2022.
Call Me Kat Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Call Me Kat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Call Me Kat seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Call Me Kat Serie Informatie
Call Me Kat is een Komedie-serie uit 2021-2023. Geregisseerd door Phill Lewis met onder meer de acteurs Mayim Bialik, Swoosie Kurtz en Kyla Pratt .
Kat is een 39-jarige vrouw die elke dag strijdt tegen de samenleving en haar moeder om te bewijzen dat je niet alles kunt hebben wat je wilt - en toch gelukkig kunt zijn. Er werd van Kat verwacht dat ze ondertussen getrouwd zou zijn en kinderen zou hebben, maar om vele redenen is ze nog steeds vrijgezel - wat ze prima vindt. Ze besluit het geld dat haar ouders hadden gespaard voor haar bruiloft te gebruiken om een kattencafé te openen in Louisville, Kentucky. Samen met Kat in het café werkt Randi, een zelfverzekerde millennial en Phil, die het onlangs uitmaakte met zijn partner. Hoewel Kat haar onafhankelijkheid viert, kunnen haar plannen in de war worden geschopt wanneer haar voormalige geliefde en goede vriend, Max, terugkeert naar de stad en een baantje neemt als barman aan de overkant van de straat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,90 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.