• 9.369.869 stemmen

Geubels en de Hollanders (2020-2021)

1 seizoen
2,65 10 stemmen + Mijn stem

Genre: Komedie

Oorsprong: België

Met onder meer: Philippe Geubels, Erik Van Looy en Evi Hanssen

Release datum: donderdag 5 november 2020

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Geubels en de Hollanders

Op zijn gekende humoristische toon vertelt Philippe Geubels in een stand-upshow over alle vooroordelen over Nederlanders, over Hollandse tradities en eigenaardigheden. Daarnaast waagt Philippe zich samen met Erik Van Looy aan typisch Hollandse zaken zoals zelf stamppot maken of met een caravan op reis gaan. Bekende Nederlanders en Belgen geven tussendoor commentaar op al dat ongein en delen eigen anekdotes en verhalen.

Meningen over Geubels en de Hollanders

avatar van The Oceanic Six

zaterdag 12 december 2020
Geubels en de Hollanders seizoen 1 Echt een leuk programma. Geubels heeft gewoon gevoel voor humor en het is best grappig om als Nederlander een spiegel voorgehouden te krijgen over de Belgen. De mensen die steeds voor de camera kwamen waren ook wel weer weirde typetjes. Het concept werkt gewoon. En Erik van Looy is natuurlijk een fantastische kerel. Tof dat hij ook mee doet. 3,5*
avatar van Esteban

Esteban

zondag 13 december 2020
Geubels en de Hollanders seizoen 1 Luchtig en best vermakelijk tussendoortje. Ik stuit op twee minpunten die wat mij betreft een beetje doorwegen op het programma. Allereerst het euvel dat ik Geubels na al die jaren te goed ken. Hij kan mij niet meer verrassen. Vanaf het moment dat hij een onderwerp aanhaalt, weet ik doorgaans wat er aan bod zal komen. Als hij een verhaaltje begint te vertellen, zie ik de mop al van mijlenver aankomen. En dan is er nog het feit dat 'Geubels en de Hollanders' een doorslagje is van 'Geubels en de Belgen', wat zowel qua opzet als inhoud in principe hetzelfde is. In het origineel heb ik vaker kunnen lachen, nu ontdek ik toch wat kopie-moppen en heb ik ook wel het gevoel dit allemaal al eerder gezien te hebben. Maar, zoals gezegd, best een leuk als tussendoortje, zonder meer. Er zijn slechtere alternatieven.