Blood of Zeus seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Blood of Zeus? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blood of Zeus.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blood of Zeus (Seizoen 3) dateert van 2025.
Blood of Zeus Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Blood of Zeus? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blood of Zeus seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blood of Zeus Serie Informatie
Blood of Zeus is een Animatie / Actie-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Shaunt Nigoghossian met onder meer de acteurs Derek Phillips, Jason O'Mara en Jessica Henwick .
In het oude Griekenland woedt er een oorlog tussen de goden van Olympus en de Titanen. Wanneer de eenvoudige burger Heron de waarheid over zijn verleden ontdekt, wordt hij de enige hoop van de mensheid om een naderend leger van boosaardige demonen te verslaan.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.