• 9.385.205 stemmen

Voyageur, Le

Le Voyageur seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Le Voyageur? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Le Voyageur.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Le Voyageur (Seizoen 3) dateert van 2023.

Le Voyageur Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Le Voyageur? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Le Voyageur seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Le Voyageur Serie Informatie

Le Voyageur is een Misdaad / Drama-serie uit 2019-2025. Geregisseerd door Stéphanie Murat met onder meer de acteurs Juliette Delacroix, Éric Cantona en Bruno Debrandt .

Elk jaar blijven ruim 300 moorden in Frankrijk onopgelost, waardoor de families van de slachtoffers in een staat van eindeloos verdriet achterblijven. Het Franse rechtssysteem is onverbiddelijk: er is geen geld om zaken te blijven onderzoeken die nergens toe leiden. Moordenaars opsporen om nabestaanden te helpen gerechtigheid te krijgen, is meer dan alleen een baan, het is een plicht voor Thomas Bareski, een gepensioneerde politierechercheur. Thomas Bareski, een ronddolende, losgeslagen, natuurminnende ziel die in zijn busje leeft, is niet alleen een unieke man, hij is ook een buitengewone politieagent die klaar is om zijn manier van leven te veranderen om zijn missie te vervullen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.