• 9.385.546 stemmen

Detention

Detention seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Detention? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Detention.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Detention (Seizoen 1) dateert van 1999.

Detention Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Detention? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Detention seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Detention Serie Informatie

Detention is een Animatie / Komedie-serie uit 1999-2000. Geregisseerd door Stephen Lewis met onder meer de acteurs Tara Strong, Carlos Alazraqui en Tia Mowry-Hardrict .

Op de Benedict Arnold middelbare school zitten acht leerlingen die constant in de problemen belanden. Shareena is de slimmerik, Emmitt houdt zich bezig met mogelijk buitenaards leven, Gug is nogal vreemd, Jim is fan van stripboeken, Duncan Bubble speelt constant met zijn jojo. Orangejella en Lemonjella zijn de geniale tweelingzusjes en Shelly Kelly doet eigenlijk nooit echt iets verkeerd. Lerares Kisskillya doet er ondertussen alles aan om deze acht op heterdaad te betrappen tijdens één van hun streken.