Sister, Sister seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Sister, Sister? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sister, Sister.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sister, Sister (Seizoen 6) dateert van 1998.
Sister, Sister Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Sister, Sister? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sister, Sister seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sister, Sister Serie Informatie
Sister, Sister is een Komedie / Familie-serie uit 1994-1999. Geregisseerd door Asaad Kelada met onder meer de acteurs Tia Mowry-Hardrict, Tamera Mowry-Housley en Tim Reid .
Tia Landry en Tamera Campbell zijn een tweeling. Ze werden echter gescheiden na de geboorte en beide door een ander gezin geadopteerd. Veertien jaar later komen ze elkaar per toeval tegen in een winkelcentrum. Tia en Tamera willen elkaar niet meer laten gaan en weten hun ouders ervan te overtuigen met zijn allen samen te gaan wonen. Dit leidt tot de nodige spanningen binnen het nieuwe gezin.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.