• 9.384.338 stemmen

Fabriek, De

De Fabriek seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Fabriek? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Fabriek.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Fabriek (Seizoen 2) dateert van 1982.

De Fabriek Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Fabriek? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Fabriek seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Fabriek Serie Informatie

De Fabriek is een Drama / Familie-serie uit 1981-1982. Geregisseerd door Andrew Wilson met onder meer de acteurs Rudi Falkenhagen, Guus Hermus en Jeroen Krabbé .

De fabriek gaat over Dries Rustenburg, directeur van de lokale suikerfabriek, hij is verwikkeld in een strijd met zijn rivaal Campers, die de fabriek wil overnemen. De voorzitter van het bestuur, Andra Hageman, ziet wel iets in de overname en sluit een pact met Campers om Dries als directeur af te zetten. Daarbij maakt hij gebruik van Mary, de vrouw van Dries, waarmee Hageman een verhouding heeft. Campers en Hageman hebben er alles voor over om de fabriek in handen te krijgen zelfs chantage en moord...

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,59 met in totaal 41 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.