Love Life seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Love Life? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Love Life.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Love Life (Seizoen 2) dateert van 2021.
Love Life Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Love Life? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Love Life seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Love Life Serie Informatie
Love Life is een Komedie / Romantiek-serie uit 2020-2021. Geregisseerd door Sam Boyd met onder meer de acteurs Anna Kendrick, Zoë Chao en Peter Vack .
Darby is een millennial en kind van gescheiden ouders uit New York City. Als alleenstaand meisje in de grote stad beleeft ze plezier in de slaapkamer en doet ervaring op met verschillende liefdes. Ondertussen probeert ze samen met haar vrienden nog steeds haar dromen waar te maken maar wisselt nog vaker van baan als van vriendje.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.