Eye Candy seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Eye Candy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Eye Candy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Eye Candy (Seizoen 1) dateert van 2015.
Eye Candy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Eye Candy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Eye Candy seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Eye Candy Serie Informatie
Eye Candy is een Misdaad / Drama-serie uit 2015. Geregisseerd door Russell Mulcahy met onder meer de acteurs Victoria Justice, Casey Deidrick en Kiersey Clemons .
Eye Candy draait om het technisch genie Lindy, die door haar vriendin wordt overgehaald zich te wagen aan online daten en begint te vermoeden dat een van de mannen een dodelijke cyberstalker is. Wanneer haar vrienden bij de cyber-politie een potentiële seriemoordenaar in Manhattan bespeuren, wijst alles erop dat deze seriemoordenaar een van Lindy's dates is. Lindy vormt een team met een groep hackers en probeert de moorden op te lossen, terwijl zij haar eigen idee van justitie op de straten van New York City loslaat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.