• 9.385.764 stemmen

Whispers

Whispers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Whispers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Whispers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Whispers (Seizoen 1) dateert van 2020.

Whispers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Whispers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Whispers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Whispers Serie Informatie

Whispers is een Mystery / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Hana Al Omair met onder meer de acteurs Abdul Mohsen Al-Nimr, Mysoon Alruwaily en Norah Al Anbar .

Whispers vertelt het verhaal van een familie die te maken krijgt met de dood van de familiepatriarch, Hassan. Diens mysterieuze verleden duikt enkele dagen voor de verwachte lancering van een nieuwe slimme applicatie van zijn bedrijf weer op. Zijn familie is erg achterdochtig over zijn dood en gaat op zoek naar de waarheid, waarbij ze enkele duistere geheimen ontdekken. Het verhaal ontwikkelt zich verder vanuit verschillende perspectieven van de hoofdpersonen en onderzoekt veel sociale kwesties, zoals familieruzies en worstelingen veroorzaakt door het bedrijfsleven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.