Blood & Water seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Blood & Water? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Blood & Water.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Blood & Water (Seizoen 4) dateert van 2024.
Blood & Water Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Blood & Water? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blood & Water seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Blood & Water Serie Informatie
Blood & Water is een Drama-serie uit 2020-2024. met onder meer de acteurs Khosi Ngema, Ama Qamata en Gail Mabalane .
De 16-jarige Puleng Khumalo is een slimme en pro-actieve studente die zich laat overplaatsen naar Parkhurst College. Daar wil ze de 17 jaar oude 'cold case' van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween. Tijdens haar zoektocht bouwt ze een vriendschap op met de verleidelijke Fikile 'Fiks' Bhele en krijgt ze te maken met verschillende andere studenten die allemaal een eigen agenda hebben.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.